hits

Det å be om hjelp

I dag klarte jeg å komme meg opp før 12! Det er ikke så værst synes jeg. Trodde det var tirsdag men det er vel fordi mandagen forsvant.. Nå har jeg bestemt meg for å begynne på livsttilkurs i min desperasjon etter å få en normal hverdag med gode rutiner. Når jeg ikke klarer det alene får jeg heller få inn en ytre faktor som forhåpentligvis kan tvinge meg til det. Skal gå bort og snakke med de snart. 

Venter også på at legen skal ringe. Kjenner at jeg gruer meg. Har tusen ting jeg skulle sagt men vet ikke om jeg orker.. Eller tørr. Jeg har en lege som bryr seg. Jeg bare er ikke så flink til å bruke han. Men merker jo nå at det går såpass dårlig med meg at jeg burde vel be han om mere hjelp. Hjelp til å komme meg på bena. Bare så redd han skal si at innleggelse er eneste løsning. Det vil jeg virkelig ikke akkurat nå. Fortsatt halvannen uke til jeg skal til psykologen på borgestad. Det virker så lenge.. Har ventet så lenge.. Må høre med legen om jeg kan få henvisning til dps. Eller skal jeg vente og heller få snakke med en lege på borgestad? Det har vært mange ting den siste tiden som jeg har tenkt jeg burde snakke med legen om.. Nå er alt borte. Glemt eller fortrengt eller blitt bagateller jeg ikke skal bry han med.. Vet ikke. Borte er det.. 

I dag er det stille i hodet. Det er numment og rart. Er så sliten at ikke engang hjernen orker å jobbe. 

Så ringte barnevernet og gråten kom. De sa de var bekymret for meg. Lurte på om det var noe de kunne hjelpe med. Jeg ser jeg må få hjelp nå. Så da ble vi enige om at jeg må si dette til legen. Usikker på hva den hjelpen skulle være? De fleste steder er det jo ventetid.. 

Slusene er åpnet ihvertfall. Gråter.. Bra og få det ut. Tegn på at jeg ikke er helt dysfunksjonell følelsesmessig. 

2 kommentarer

Sarah Nazeem

25.10.2017 kl.14:44

I Oslo kan man kontakte DPS uten henvisning og få samtale + vurdering. Nå kjenner jeg verken Drammen eller din historie, og jeg vet ikke hva borgestad er. Men i forhold til at det er 1, 5 uker til du skal dit (noe som jeg vet er grusomt lenge hvis man har det psykisk vanskelig), så kanskje det kan gjøres en avtale/et arrangement med DPSen der du bor om at du kan komme dit og snakke med dem et par ganger før du skal til borgestad? Slik at det blir et stødig opplegg... og hvis du har en grei fastlege, så kanskje han vil hjelpe til med å få det i stand?

I alle tilfeller: Gode ønsker! <3

Kjempeforlivet

28.10.2017 kl.18:14

Sarah Nazeem: Desverre må man ha henvisning her jeg bor.. Må
Takk for gode ord!

Skriv en ny kommentar

Kjempeforlivet

Kjempeforlivet

40, Drammen

Hei på deg. Denne bloggen er ren og skjær egoistisk. Trenger et sted å lufte tankene. Kanskje kjenner du deg igjen.. Kanskje ikke.. Mor til to. Tilbakevendende alvorlig depresjon, bipolar og ustabil personlighetsforstyrrelse. Arbeidsløs. Men jeg har barn! Og jeg har kjæreste, venner og familie. Livet er hardt på mange måter. Verden er ikke alltid rettferdig. Denne bloggen er nok det tøffeste jeg har gjort på lenge, så ikke døm meg for hardt. Får avkreftet noen rykter kanskje? Og kanskje er det noen som finner den nyttig ? Uansett får jeg satt ord på mine tanker og min hverdag. Det er nyttig for meg.

Kategorier

Arkiv